Relak Minda Dirantau Seberang

Politik Malaysia kini menjadi suatu politik yang amat gila.Penuh keserabutan, berkecelamok.Tiada parti yang tiada bermasaalah,tiada bercakaran.

Adakala elok kita relakkan minda dengan melarikan diri jauh dari manusia manusia gila ini.Carilah sesuatu yang nyaman.Berjalanlah,berjalan menambahkan pengalaman.Meluaskan pandangan dan pemikiran. http://jom lawat tempat orang
Paparan perjalanan lokasi lokasi yang bolih menenangkan fikiran

Catatan Konpirasi

Ucapan Sultan Azlan Shah Tahun 1980 “Walau seberapa banyak sekalipun askar, polis atau pengawal istana digaji untuk melindungi dan menjaga tahta, namun tiada satu pun akan dapat mengatasi kehendak dan aspirasi rakyat jelata. Walau seberapa banyak peluru bedil atau peluru meriam sekalipun digunakan, namun tidak satu pun dapat menyekat kemarahan aspirasi rakyat. Jika kehendak rakyat jelata dimakbulkan Allah, maka (berlakulah) perpindahan takhta dari istana ke muzium seni dan budaya” – Sultan Azlan Shah ketika dianugerahkan Doktor Kehormat Undang-undang, di Majlis Konvokesyen, Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang pada 29 Jun 1980Beruk Baca Utusan

Beruk Baca Utusan

Selasa, 15 Jun 2010

Cuti Sekolah Dan Kenduri Kahwin

Cuti penggal persekolahan telah tiba.Menjadi tradisi penduduk Malaysia menjadikan cuti ini sebagai cuti untuk membawa keluarga makan angin didistinasi yang telah dirangka jadual.Tidak kurang juga akan menjadi cuti ini sebagai hari mengadakan Majlis Perkahwinan.
Ditengah kesebokan suasana politik tempatan,PAS dan PKR dengan Muktamar dan Mesyuarat Perwakilan,MP pula dengan persidangan dewan,ana(kami) sekeluarga menerima anggota baru.Ini dengan berlangsongnya Majlis Walimatulurus anak kami yang berlangsong pada 29 May 2010 dan 06 Jun 2010.
Menumpang link anak anak kami,kami paparkan lampiran bergambar yang bolih menceritakan serba sedikit mengenainya.

link disini dan jangan lupa lawati juga laman perniagaan ana

Tiada ulasan: